Uteritt

Jag och Elina red ut och det var jättemysigt. Månen sken och det lilla snö som kommit lyste upp i skogen. Frodo sken också upp och ville takta mest hela vägen. Jag fick verkligen hålla i han...hur mycket energi ryms det i en sån där liten? Sky hon lunkade på och myste av en härlig avkopplande promenad i månskenet. Det var det jag hade planerat att Frodo också skulle göra men han hade andra planer.
Mitt i allt satte han tungan över bettet så jag fick hoppa av och pilla tillbaka den. När jag skulle hoppa upp höll sadeln på att snurra. Så dra sadelgjorden ordentligt och sen försöka kasta sig upp för att inte lägga så mycket vikt i stigbygeln...utifall att. Under hela denna stund står han som ett ljus och när jag väl var uppe så bar det iväg i taktandet igen. *suck* Han är pigg men ändå så har han inga problem med att stå stilla. Blir nog aldrig klok på han:)
Mer spännande som hänt idag är att jag ska prova ha spånpellets till hästarna. Har hört och läst om detta superströmedel så det ska bli spännande. Dock så blandar jag det nu med spånet som redan finns i boxarna men man borde ju märka om det är värt att satsa på eller inte.
Det jag mest såg fram emot var ju förvandlingen från pellets till spån:D Tyvärr missade jag den då Micke stannade kvar i stallet och experimenterade själv medans vi var ute å red. Det var visst coolt, som en blandning av popcorn och kalas puffar. Nästa gång får jag väl vara med å se hoppas jag.