Hoppning i Sunderbyn

Igår for vi till Elvira & Co för att hoppa och det gick ju jättebra!
Frodo
Emmy provade Frodo främst för att jag vill se hur han hanterar nya ryttare. Det började jättebra, dom travade och galopperade fint och lugnt tills hon ställde sig upp i sadeln och smackade på. Frodo sparkade bakut och hamnade i korsgalopp vilket gjorde att Emmy kom i obalans så Frodo drog iväg. Emmy ramlade av så nästa gång vi kommer har hon lovat tårta. Det gick bra med Emmy men efter det så var båda två osäkra så jag tog över istället. Har han bara en stadig ryttare så håller han sig lugn, så nu vet vi det.
Lite läskigt var det med nya färger på bommarna men jag är mycket nöjd med han ändå för att vara första gången han åker iväg en längre tur och hoppar. Och han har ju inte hoppat många gånger tidigare heller. Det svåraste nu med han är att han gärna vill krulla ihop sig så han ser inte hindret förrän det är rakt under näsan. Kanske måste träna att galoppera "utan form" så det blir lättare att få upp huvudet på han:-D
Bjuder på en film för att sen i slutet på sommaren ska vi kunna se en klar förbättring;-)
 
 
Sky
Skötte sig också bra. Hon är ju lite svår att hoppa lägre hinder då hon blir lite nonchalant och hoppar stort ibland. Om Elina bara tänker på att hålla en bra galopp så går det super. Det är vårat mål nästa helg att ha en bra galopp från start till mål.